Bored? Come in and play at Jusunlee.com Arcade! Go chat in Jusunlee.com Chatroom (requires AIM) Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home
Jusunlee.com Forums > Interests > Technology > doom 3
  Last Thread   Next Thread
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
YaaMaKoh
spiritual life mod

Registered: Apr 2002
Location: NY
Posts: 1632
Status: Offline

doom 3

i just got it, and i'm getting crap fps.
athlon xp 2000+ 266
256mb ddrram, 266/pc2100
80gig 7200rpm 8mb cache
geforce 4ti4200

25fps (640x480, lowest graphic detail, vsync off, antias off)
its worth the buy though... if your going to play it without peeing in your pants.

anyone else have this game, and whats your fps, sys specs.. so i can upgrade to the least minimal upgrade, just to run it around 60 on the lowest graphical settings.

__________________

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 08-18-2004 04:31 PM
Click Here to See the Profile for YaaMaKoh Click here to Send YaaMaKoh a Private Message Visit YaaMaKoh's homepage! Find more posts by YaaMaKoh Add YaaMaKoh to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
ajy
Senior Member

Registered: Jul 2002
Location:
Posts: 3415
Status: Offline

I have this game, it is fucking scary. Check out this movie some foreign kids made, its really funny:

Download it here

I have 256 mb ram, radeon 9700 pro 2ghz, and get about 40 fps

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 08-19-2004 12:15 AM
Click Here to See the Profile for ajy Click here to Send ajy a Private Message Find more posts by ajy Add ajy to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 01:24 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread

Show Printable Version Email this Page Subscribe to this Thread

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON